when i was i the third grade'

Hej fellas! Sorry för vääääldigt låg uppdatering senaste tiden, har egentligen ingen ursäkt för det hiho. Men i alla fall, dom senaste dagarna har gått rätt fort och igår drog den efterlängtade helgen igång, tog med mig kameran igår, så ni ska få bilder senare. Idag är det lördag, vet inte vad som händer ikväll riktigt. Innan jag hittar på något så ska jag tvätta och plocka på kläder haha. Somsagt, så har jag inte så mycket att skriva nu, men bilderna från igår kommer senare tillsammans med lite text. KISSES

 
 

this monent, we own it'

God förmiddag haha! Sitter i skolan just nu, fick sluta tidigare från lektinen så vi har långlunch nu. Slutar typ runt 4, seriööööst, vill hem haha :( Nej jag ska vara kvar! Äcklig mat i skolan, så sitter i cafet just nu, väntar på att våra toasts ska bli klara. Skriver nog ett inlägg senare igen. KISSES 
 
 

shes a good girl'

Dagen blev i princip så som jag beskrev den i förra inlägget. Träffade Linnea först, tog en sväng till Lager 157 och handlade lite kläder åt Linnsan, ska också dit när vi får studiebidraget, fanns ett par döösnygga jeans. Iallafall, senare mot kvällen träffade jag Elin och grabbarna, chill. Nej nu ska jag sova. Börjar vid halv nio typ, fyyyy vanliga schemat sätter igång nu.... Men ska inte klaga, det är rätt okej schema ändå! PUSS OCH GODNATT 
 
 

im mister trumpsta'

Hello darlings! Har precis duschat, så sitter med flätor i håret haha. Nej men jag ska plocka lite i mitt rum innan jag drar och träffar Linnea. Tror även att jag ska träffa Robin och dom andra killarna lite senare, måste dock vara hemma kl 10 idag.... Lilla jag kom hem liiiiiite försent igår, haha så pappa är lite sur (a) Så det bli att gå och lägga sig tidigt idag, rätt skönt ändå. Nu ska jag städa somsagt, bilder från gårkvällen kommer senare. kisses.
 

take me back'

Hello fellas! Har haft en så sjukt trevlig kväll så de finns inte... galet. Har haft ett par friendos här, umgåtts, snackat, musik på högsta volym, aeh underbart. Har precis städat klart typ, så ska slänga mig i sängen, bokstavligt talat slänga mig, sjuuuukt trött. Imorgon kommer även mina föräldrar hem, dom har varit ute och seglat över helgen. Så ställer klockan rätt tidigt för att jag vill hinna göra lite fint här hemma haha. Så godnatt på er, hoppas att ni coskå har haft en bra kväll! 
 
 

im walking down this road of mine'

Hej på er! Ska snart hoppa in i duschen, efter det iväg och träffa Linnea. Ska nog följa med hennne till stan en snabbis. Har egentigen inget vettigt alls att skriva, alltså verkligen inget alls..... haha :P Nej men tror det blir en rolig kväll tonight, får se vad som händer! 

i never let you down'

Godmorgon på er!! Uppe med tuppen idag. Har nog aldrig varit så trött som jag var när pappa kom in och väckte mig, heeelt sjukt. Men när jag väl kom in i duschen osv vakande jag till, har precis ätit frukost, ska börja göra mig iordning, har egentligen lite bråttom hiho, ska vara utan för Linnea om en timme och här sitter jag i morgonrock hehe. Skriver mer sen. kisses
 
 

we are the fire burning'

Kör på lite bloggning mitt i natten igen.. Känns som om det är det enda jag har tid med haha. Nej men jag somnat vilken sekund som helst, hoppas jag. Imorgon är det skola, så larmet ringer klockan 7. Var för lat för att duscha ikväll, så gör det imorgon bitti, ska även hämta upp Linnea innan vi börjar också. Efter skolan är slut s ska jag hem ett tag innan jag åker ut till Mimmi och tar en tur i skogen med henne, hoppas innerligen att hon inte är öm i hovarna, haha hon bara puttar ut mig i massa träd och buskar då... bushäst. 
Nej godnatt på er, ska kolla lite på OTH innan jag sover. 


 
 

i was lost in youre arms'

Kan verkligen inte somna, har varit vaken sedan klockan 1 cirka. Skiter i när jag somnar idag, bara jag kommer upp skapligt imorgon/idag?? Vill somna tidigt måndagskväll eftersom det är skola dagen därpå. och gissa vem som är sjukt taggad!? Seriöst, känner för att verkligen ge 100 % nu. Visst är det egentligen sjukt tråkigt med skolan, men har kollat schemat och det ser jävligt nice ut, plus att vi har praktik varje måndag! Så detta år ger jag allt! 
Nej inget mer onödigt prat nu haha. Ska väll sätta på någon film eller serie osv... Godnatt nattmänniskor :*

 

dont look back'

God eftermiddag! Ska börja göra mig iordning sedan dra iväg och träffa Adam, vi ska väll ner på stan en sväng, kolla marknaden osv. Efter det får vi se vad kvällen bjuder på, Så för tillfället är jag rätt tom i huvudet haha, som ni kanske märker. Men såfort jag har något vettigt att skriva så bloggar jag mer!
 
Bilder från igår
 

take me back'

♥ åååååhh ♥
saknar det så sjukt mycket
 
 

in my ears'

Grym cover!!!
 

u can blow my whistle baby'

Tjenis! Precis hemkommer efter att ha varit hos Elin. Ska senare iväg till stallet och rida en sväng med Lisa. Känns som jag inte ridit på evigheter haha.
Får se vad som händer senare ikväll. Gäller att ta vara på dom få dagarna det är kvar nu innan skolan börjar. Har sån sjuk ångest över att det är skola snart, vill verkligen har ännu mer lov, även om jag har haft en av dom bästa somrarna hittills så nöjer jag mig inte. Aeh, är ju bara två år sen är det studenten som gäller, fyfan vad jag längtar. 
Nej nu vill jag chilla ett tag och kolla på OTH innan jag drar mig till stallet. PUSSSS


mimmi ♥
 
 

right now'

sitter i garaget och kollar på när killarna leker meckar micke haha. Tror även att Kevin och Becka är påväg hit. Ska se om vi får igång moppen, vet inte riktigt vad vi hittar på senare, men det lär väll märkas. Skriver mer senare! :)




ill be there in a heartbreak'

Hej på er! Vaknade för ca 2 timmar sedan, men låg och drog mig jävligt länge, typ tills nu, hehe.
Ska hoppa in i duschen såfort jag har skrivit klart dethär. Har egentligen inte så mycket att säga, som ni kanske märker. 
Var på stan med Linnsan igår, fick med mig en tröja hem. Efter det träffade jag Robin, Phille och Basse, vi drog hem till mig och kollade skräckfilm. Kan rekomendera Mirrors, som den heter. Träffade även Adam igår också, kollade på film typ, sedan åkte jag hem och sov.
Nu är även min tid som ensam hemma över haha. Mamma och pappa kom igår, visst har man saknat dom, men trivdes ändå sjukt bra när jag var ensam. Jaja, kommer säkert bli ensam hemma nästa år med (y) 
Nej nu ringde Robin precis, ska hoppa in i duschen sedan dra iväg till honom. 
PUSSSSS 
Bildbrist, så bjuder på en bild på mig och Adam. 

 

you gotta hit that high'

Godkväll! Sitter och väntar på att tvätten ska bli klar, har typ tvättat 4 tvättar idag, jag som inte ens kan tvätta haha, jaja, inge mer onödig info nu vaaaaa. 
Nej men det är väll det jag har gjort idag, städat heeela köket, och halva mitt rum. Träffat Gurra och Adam, sedan kom Phille och hjälpte till med moppen. Hämtade även Linnea så satt vi i Haga ett tag med lite folk innan vi båda gick hem. Mer har dagen inte erbjudit.. Men kolla bara på hur vädret har varit idag, inte så konstigt att man bara suttit inne haha. 
Hahah en video från häromdagen när vi åkte moppe, så sjuka haha. 


you want a breath'

Seg bloggning nu, antar att det blir bättre när skolan börjar, haha lite tråkigare inlägg kanske, eftersom man inte gör så mycket, men det blir ju mer uppdatering iaf!
Anyways, har haft det rätt bra nu dom senaste dagarna. Sovit hos Elin, badat med Phille och Robin. Träffat andra folk. Hälsade även på våran gamla katt igår, sålde henne i Februari pga av att min syster blev allergisk. Riktigt kelig var hon, haha hon brukade hata mig i vanliga fall. fianste flican ♥

Jag vaknade runt ett idag, har legat i sängen fram tills nu, kollat klart på en film jag somnade till igår. Men nu ska jag upp och fixa iordning mig, duscha, plocka lite. Efter det ska jag nog dra iväg och träffa Adam. 
Mer bloggning kanske kommer sen.
 
Film från när vi badade.
  
 
 
 
 
 

dude youre not my dad'

Hehe, det har gått dagar sedan jag bloggade sist, oherre, haf flera gånger börjat skriva flera inlägg, men sen självklart kommer det något i vägen, så glömmer jag sen. 
Jaja, vaknade väldigt sent idag, men somnade alldeles för sent igår också, först var jag och badade med Phille och Robin, sen mötte vi upp kevin + fler, för det var bilträff. Vi gick runt där ett tag innan vi började åka runt till massa andra ställen, slutade med att vi hämtade upp andra Phille i Haga, sendan drog vi hem till mig och chillade ett tag innan alla gick hem. 
Nu ska jag göra mig i iordning, ska ut ett tag, vad som hittas på vet jag inte riktigt än!  
Vill bjuda er på bilder, men min mobil dog igår, så har inga bilder alls att visa.... :/


RSS 2.0