q & a

Jag hittade några frågor på en blogg, så svarar på dem. Har verkligen inget att göra....
 

Vad är klockan? - 23.25

Fullständigt namn- Johanna Malin Maria Fiege
Ålder? -
 17
Vart bor du?
 Norrköping
Bor tillsammans med?
 Mamma, Pappa, Bror, syster oh kanin 
Färg på ditt hus? grått och vitt
Hus eller lägenhet? - hus
När är du född?
 26 Jui 1996
Vilket år tar du studenten? - 2015!!!
Något jobb? - Näää
När gick du upp i morse? – 13.00
När ska du sova? - vet inte...
Duschat idag? nej 
Kramat någon idag?- Yes

Pussat någon idag? -
 nej
Vad har du ätit idag? - Tacooooos <3
Dagens klädsel? – Thights och en tröja
Dagens smink? - inget
Dagens sötnos? - Kaninen  
Dagens roligaste? -vet inteee
Har du många vänner? - Tillräckligt
Hur många har du kysst?- idk :P
Vem kramade du senast? -  Papi hihi
Hur många har varit otrogen mot dig? ingen
Har du pojk-/flickvän? -
 nej
Vem pratade du med i telefon senast? - Basse
Vem fick du senast sms ifrån? - Adam
Film? - Kan inte välja 1
 
Låt? -
 underklassmusik
Mat? - tacos
Dryck? - Cola 
Färg? - Lila


i not that girl anymore'

Jag håller just nu på att plocka i mitt rum, men det är snart klart. Efter det ska jag hoppa in i en dusch. Det är Lördag idag ju, men jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll faktiskt... Antar att jag kommer på det :P:P 
Mamma och pappa ska iväg klockan 5 typ, tror jag följer med, kollar på när syster min sjunger i kör hehe. 
På tal om ingenting så hade jag typ äckligaste drömmen inatt... Somnade på soffan med pappa, sen vid 8 imorse vaknar jag och går in i mitt rum där det var iskallt........ Men efter ett tag så kunde jag slappna av och sova ordentligt. Så jag vaknade inte fören klockan 13.00 hehe. Somnade redan vid typ 24.00-01.00 igår, väldigt tidigt för att vara mig hihooo. 
bjuder er på 2 ego bild tagna nysssss.
 
 
 
 
 

Hej hopp

brist på rubriker... Ändrade planer, istället för att träffa Robin och Basse och dom så drog jag till Adam, så jag sitter här med Adam, Maja, Viktor och några fler. mycket trevligt! Ska nog hem rätt tidigt idag/ikväll för att jag ska upp skapligt imorgon. Blir att julpynta och typ städa. Baka pepparkakor hiho.
 Jag som sitter i högra hörnet hehe
 

here we go its getting close'

Hello people! Jas sitter i skolan just nu, har mentorstid, har klippt lite papper och typ pratat om olika saker haha, ah som våran mentorstid brukar vara, rätt onödig. Efter denhär lektionen börjar historian som är dagens sista lektiion. Sen är det helg som gäller!  Har verkligen längtat hela veckan haha, as always! 
Basse ringde nyss och frågade om jag kunde ses i eftermiddag, kände att det var bra, för annars hade jag nog suttit hemma, vilket jag inte har lust med hehe. Uppdaterar er mer senare...
 
 

when the sky is falling down'

Hej bloggen! 
Jag vaknade för typ 20 min sen, skulle egentligen til skolan idag men kom inte upp imorse... Så irriterande. Blir så arg/besviken på mig själv. 
Anyways, vad händer idag då??? Inte mycket alls, städa mitt rum, kanske även fixa ny design. 
 
 

story of my life'

Hej bloggen! Har en sån jävla beslutsångest, vet inte om jag ska ha kvar bloggen och ta tag ordentligt och verkligen försöka blogga, eller om jag ska sluta helt och ta bort den.... Jobbigt val alltså haha. 

Bestämmer mig väll för att verkligen blogga riktigt ordentlig och se hur det går, annars så tar jag bort den. Det är ju liksom kul att blogga egentligen, vet bara inte varför jag inte gör det???? 

Nej men nog om det. Kan väll börja med att skriva att helgen som var har varit så jäval bra. Sov hos Basse med Robin och Phille hela helgen, hade så sjukt kul så de finns inte. Sen var jag ledig i måndags, hade lite saker att fixa. Bland annat ett möte med rektorn, städa + flytta kaninburen, träffade Linnea både på eftermiddagen och senare på kvällen. Plus att jag tog mig en powerwalk. Vad skönt det är att ha saker och ting fixade, vanligtvis brukar jag bara skjuta på saker och ting hela tiden, typ tänker för mig själv ''nää tar de senare'' sen så blir det inte riktigt av om man säger så! 

Nej nu ska jag lägga mig och kolla på senaste avsnittet av Paradise Hotel. fyyyfan vad bra det är, såfort avsnittet e slut vill jag bara se mer hiho... 
Säger väll Godnatt och bjuder på Instagram bild som togs i fredags. NATTI
 
 

Im gonna be a warrior'

Tjena. Har inte bloggat på ett tag, igen hehe.... Nej men ni kanske får nöja er med att det finns perioder då jag bloggar normalt, kanske 2-3 inlägg per dag, sen finns dom dagaran då jag bloggar 2-3 inlägg i veckan. 
Iallafall, veckan gick rätt fort, var sjuk i några dagar. I fredags så sov Elin hos mig, Har tagit det lugnt bara. I lördags sov jag hos Elin istället, vi låg bara hemma med godis och film. Sover även hos Elin inatt igen, tröttnar aldrig på dig bästis hihi <3 Ska vara hundvakt åt finaste Shira imorgon. 
 
 

under the street'

Hello homies. Sitter för tillfället hemma med Phille, Robin och Basse. Dom kom till mig runt 3 tiden men jag åkte direkt till den nya sportbutiken XXL och fick nya träningsskor och träningstights, sååå fina! Bild kommer imorgon.
I alla fall, dom ko tillbaka när jag kom hem så käkade vi lite osv innan vi drog ut ett tag. Nu sitter vi här med en varsin dator i knät typ haha. Ska snart ut igen! Så, så ser min lördagskväll ut. Vet inte när jag kommer hem men det märks, antagligen sent. 
Jag sitter på min jäääätte gammla dator så bjuder på en jääääätte gammal bild på mig hiho. 
 
 

#fredagwoho

Hej! Sitter i skolan just nu, på nästa sista lektion. Pratar om projektdagen igår och om matersättnings pengar osv..
Efter skolan så ska jag först hem och typ äta och plocka lite på rummet. Sen får vi se vad som händer.
så jag skriver mera senare. Bjuder er på dagens instagram bild, följ mig: jjfiege



#nattblogg

Kan inte sova riktigt... som vanligt! mitt dygn är helt upp och ner vänt. Men hoppas att det blir bättre.
Gick upp och gjorde mig en macka och nu ska jag ner och spela lite eller titta på vampire diaries, bästa serien helt klart!
Hör att det blåser tusan ute, känns inte bra alls att det är kallt och grått ute, visst hösten är mysigt, i början när löven faller osv men nu när det börjar övergå till en kall vinter så uppskattar jag inte vädret över huvud taget..
Anyways, skoldagen idag var jätte rolig. Vi hade typ projekt dag så vi sminkade skydd klassen till zombies, har massa bilder att ladda upp. Samt invigningen av dom nya lokalerna i skolan, så det bjöds på halloween godis osv, och spökvandring gjort utav mig och några till i klassen. Sjukt äckligt enligt mig :(

Imorgon är det fredag som betyder helg. Fyfan vad skönt!! Har typ verkligen längtat. Nej nu ska jag typ spela somsagt, och här får ni bilderna också!











it wont be long'

Vet att jag har låtit bloggen ligga på vinden och damma ett tag nu, har inte haft någon dator på hela höstlovet... Min dator gick nämligen sönder veckan innan lovet och skolan hann inte fixa en lånedator, så nu efter första skoldagen fick jag äntligen en. Dock väääldigt skabbig och typ trasig, men den funkar  
Höstlovet har typ varit jätte bra, underbara vänner <3 
Även fast jag inte har bloggat på 100 år så har jag ändå inget att skriva.. KUL. Mn borde ju ha lite motivation men näe! 
Tror det blir att vara uppe rätt sent inatt då jag har sovit hela eftermiddagen idag, så är inte alls trött nu. Men har Vampire Diaries och Need For Speed att nörda hiho. Så godnatt på er alla andra :*
 
Har somsagt en annan/ny dator så har inga bilder, så inlägget blir tyvärr bildlöst....

RSS 2.0