i fell under your spell'

Godkväll!
Jag vet att jag inte har gjort någon ordentlig bloggning på ett tag, men ska försöka nu...
Ialla fall, långhelgen har varit toppen! Som jag nämnt tidigare så hade jag ju studiedagar torsdag och fredag. 
I torsdag sov jag ut typ. Åkte sedan och hämtade Elin efter skolan, så umgicks emd henne ett tag. En rätt lugn dag med andra ord. I fredags så skulle jag sova hos Elin, så jag vi möttes ute i Garaget och kollade på när grabbarna meckade bil. Efter ett tag så drog vi även ut och åkte lite, träffade lite folk osv. Vaknade upp hos Elin runt 12. Blev rätt stressad efttersom jag skulle iväg på eftermiddagen. Pappa hämtade mig så hoppade jag in i duschen och börja fixa mig oh så. Kom till Lisa runt 5 halv 6, Kewin hämtade upp oss och så började ''resan'' till Stockholm! Vet inte exakt när vi kom fram men vi gick runt där ett tag och kollade på alla tusentals bilar. Folk burnade och det var sånt jävla liv. Kom hem runt 3 någongång, hah slockade direkt. 
Idag har jag bara tagit det lugnt, drog ut en sväng och träffade kompisar. 
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och ha lite ''söndagsmys''. Hårinpackning, ansiktsmask, VS bodylotion, och ja lite så. 
Kolla på någon mysig film med min powerking haha, det godaste som finns i dryck-väg enligt mig.
Näe gud vad mycket text det blev nu haha. 
Tog inga bilder igår så länkar ett klipp från ytube som filmades igår. 
 
 

dagens citat'




u gonna hear me roar'

Hej på er! Sitter i skolan just nu, men mår sjukt dåligt så vet inte om jag ska hem eller inte.... Idag är det onsdag och imorgo och fredag är vi lediga så har långhelg, ni anar inte hur sjukt skönt det kommer att vara. Har endast gått 2 dagar i skolan denna vecka, eftersom jag har kpraktik på måndagar. 
Hade nagel-lektion förut och kan säga att jag har nog aldrig gjort något så dåligt... Eller det var första gången jag gjorde en förlägning. Så kan ju inte begära så mycketav mig själv än. 
Nu ska jag fortsätta att lyssna på lektionen. 
 
 

the killies is the past'

Godmorgon! Sitter just nu i skolan. är sjuuuuukt trött, vill hem och sova efter skolan men tror att jag ska hjälpa elin med städning, rensa gamla lägenheten. Så att sova får bli senare. 
Slutar rätt tidigt idag, sen så kommer Phille och hämtar mig.
Vet att bloggningsen sög igår, men jag orkade verkligen inte. Det hände ändå inget speciellt. Var på praktiken, sen var jag ute med Robin och dom andra grabbsen. Åkte hem och sov typ. 

Vi kollar på filmen troya just nu under lektionen. Ändå rätt bra film fast jag sett den hundra gånger innan, men så äre med alla filmer antar jag. 
Har inte så mycket mer att skriva nu, så skriver senare igen: KISSES
 
beckiiiiiis
 

söndags mys'

Kom precis hem efter att ha farit lite fram och tillbaka. Varit en sväng i haga och vilbergen.
Ska lägga mig i sängen och kolla på någon film tillsammans med min choklad haha.



party all night'

Åkte från Lisa runt 9 tiden mot eneby och satt hos henke ett tag innan vi blev hämtade och åkte till Kristoffer. Sitter på fest här nu. Vet inte när jag ska åka, trevligt här!!

chaning plans'

som rubriken lyder så blev planerna ändrade. Drog istället till Lisa i vilbergen, ska nog dra oss mot eneby och träffa folk där. Bilder och text kommer senare!



mama says be nice'

Oj, just det, jag hade en blogg!! Nej men sorry för seeeg uppdatering senaste dagarna. Antar att skolan har tagit min tid. Slutar typ kvart över 4 näst intill varje dag -.- 
Idag är det lördag  Ska nog ut till Krokek och festa sig. Haha nej men ska dra dit och chilla ett tag, tror jag ialla fall. Finns inte så mycket mer att göra. Alla andra har redan planer för ikväll, så tänkte att jag kunde spendera kvällen med familjen, men näääääe för dom ska också iväg.... Så det lutar mot Krokek! 

Sitter just nu med ansiktsmask i fejjat. Den innehåller krossad havregryn, citron, honung och vatten. Något recept jag hittade på internet, får se om den funkar. 
Efter jag har sköljt av den så ska jag börja göra mig iordning lite smått. Efter det åka hem till Linnea för att hjälpa henne med några saker. 
Skriver antagligen något mobilinlägg senare, så håll utkik hehe! 
KISSES 
 
 

i loved you first'

Hej mitt i natten! Som vanligt så kan jag inte sova, så jag sitter och kollar runt lite på youtube och facebookoh så. Håller på att ladda ner en film. Dolphin tale. Någon som har sett den? Har fått några rekomendationer om den. Men vi får se. 
Börjar klockan tio imorgon, har naglar hela förmiddagen fram till klockan halv 1. Ska bli kul! 
Som jag sa, så sitter jag ju och kollar lite på youtube. Hittade denna video, har sett den hundra gånger innan. Men tröttnar inte, kan kolla på sånahära videosar 100 gåner om, så söta!
Godnatt.

 

rubrik här'

Tjenare på er! Tänkte slänga upp lite onödigt typ haha. Näe men sitter i Haga just nu, pratar med kompisar och lyssnar på musik typ.
Fyfan vad kallt det är ute, man märker att sommaren är över... :(
ska snart dra dig hemåt, ta en dusch och plugga lite. Skriver senare igen.

i need more life'

Kom precis till skolan.. Ögonen typ stängs igen automatiskt haha :( Jag ska hem och sova efter skolan kan jag säga. Men som jag sa i förra inlägget så slutar jag rätt tidigt idag, vilket är sköööönt!
Nu ska jag fortsätta jobba. PUSS
Bilden stämmer ju så jävla hårt! 

dont let me love you'

Ligger i sängen och tänker sova snart. Läste inlägget innan och gud vad felstavat allt var. Skrev från mobilen så fick väll t9 sitt egna lilla liv. Ska kolla på några avsnitt One Tree Hill innan jag sover, världens bästa serie Garanterat! 
Imorgon börjar jag klockan 8.15 Men slutar ganska tidigt som tur är. Får se vad som händer efter skolan, tror jag ska förbi Elin en sväng. 
Nae har inte mycker mer att säge förutom Godnatt typ 


baby dont go'

Det har hänt massa saker senaste dygnet, inget jag tänker ta i bloggen. Så uppdateringen kommer inte att vara den bästa.i men räcker försöka!
Ligger just nu i soffan och glor typ... ska snart till Ica och handlade gotti. Även en sväng förbi Elin för att hämta min moppe som har stått där över natten.
När jag kommer hem ska jag nog bara slå på en film och sova.
Godnatt i förskott typ!

bring it up now'

Godkväll! Ligger i soffan och väntar på att maten ska bli klar, så tänte att jag hinner med att blogga lite 
Gårdagen.... haha näe finns inte ord fört, hade väldigt trevligt med Robin, Basse, Oscar, Jossan och Erika. Vi var ute och gjorde massa saker. Basse klippte även diket  Vi kom i en kurva och han skulle ofc sladda, men vi gled ner i diket istället  hihi. Ett rejält dike! Så bilen stog där över natten, så åkte vi i Robins skrutt istället. Kom hem sent som vanligt... haha. 
Inatt sover jag hos fina Elin. Så vi ska typ chilla i soffan framför en film. Skriver senare igen! PUSS
 
 


 

a love no one could understand

Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering, men har inte riktigt tid just nu. Senare idag kommer det ett inlägg om heela helgen, så kolla in snart!!! KISSES
 
 

never back down'

Hej på er! Glömde heeeelt bort att blogga igår, sorry för det. Men jag hade dökul, jag var med Robin, Jossan, Basse, Erika och Robban. Vi typ vimsade runt i Haga, haha låter säkert helt cp, men med lite alkohol är allt bättre  
Blev tyvärr inga bilder igår, så slänger upp någon bild och video från sommarlovet istället! 

 
 
 

in my ears'


fredag den 13e

Äntligen är det fredag = helg. Inte vilken fredag som helst heller, utan den 13, vilket alla redan har fattat haha. Nej, än sålänge så har jag inte haft någon otur, snarare tur! Bensin i moppen (fick soppatorrt igår, första gången sedan jag fick moppe för 2 år sedan) Och pengar i plånboken  
Känns som om veckan har gått sjukt fort.... Bara jag som tyicker eller? 
Ialla fall, sitter i skolan just nu, har mentorstid, vilket är näst sista lektionen. Slutar dagen med Samhäll runt klockan 2. Skriver senare igen. KISSES

Bild på facelook och en random.
 
 

dagens citat'




we kissed under the light'

Godkväll! 
Sitter på rummet och tar det lugnt typ haha. Det blev aldrig att dra hem direkt efter skolan som jag skrev i inlägget under. Istället ringde Robin ringde så jag drog till Eneby och träffade dom istället. 

Oj, Började skriva detta inlägg runt klockan  tio, men har gjort annat, så glömde jag bort det, hiho.
Äntligen Fredag imorgon, så jävla nice med helg!! Får se vad jag hittar på. Mer uppdatering om det + annat imorgon. Nu ska jag nanna kudden satidigt som jag ska hitta en film att glo på. KISSES
 
 
 

i came in like a radio'

Godmorgon fellas! Kom precis till skolan, har ingen speciell lektion än så sitter och jobbar med lite olika saker. Idag har vi stylist lektion typ hela dagen, så det ser jag fram mot! Dock slutar jag kvart över 4 vilken inte är lika kul...   Efter skolan ska jag hem och fixa, mamma fyller år på fredag, så har lite saker att fixa somsagt. 
Skriver senare igen! 
 
 
Gammal boredigerad bild. Tagen i vintras någongång. 
 
 
 

you said you walked i away'

Hej på er! Ligger för tillfället i min säng och typ chillar. Kikar, snapchatar och glor fb osv, haha. 
Efter skolan träffade jag Robin och Phille, sedan skulle dom till Krokek, så jag drog hem och typ åt osv hemma. Ska snart duscha göra massa nödvändigt. Haha som ni märker så skriver jag inget vettigt  

 
Bjuder på en snapchat bild 
 

in my ears'

i

tired'

Blir ingen lång bloggning nu, hänt en hel del idag , så går och lägger mig rätt trött och sliten nu.
Btw, designen ska ändras och fixas ännu mera, så vet ni.
Natti!

red hair'

funderar så sjukt mycket på att bli rödhårig igen???? fast ännu litte mer rödare än vad jag har haft innan. SÅ sjukt snyggt nu till hösten!
 
 

in my ears'

 

i loose myself tonight'

Hej på er! Jag har varit vaken sen klockan 12 cirka, haha hoppades på att få sova ännu mera, då jag kom hem och somnade runt 4 inatt.... Jaja. 
Gårdagen var faktiskt heöt okej. Efter skolan drog jag ju ner till Ingelsta-området, för att prata med grizzly ni vet! 
Efter det släppte jag av Ellinor i Haga sedan drog jag dirket till Elin. Hjälpte henne med hennes nya skoldator typ. Sedan ringde Basse, så han kom utanför innan vi åkte till Elins hem nummer 2 haha. Kvällen + halva natten spenderades där. Pizza, Godis, film - mys! 
 
 
 

its been a perfect day'

Tjena på er! 
Sitter i skolan just nu, slutar närsom dock. Ska följa med Ellinor ner till Lager 157 ´, hon ska kolla på kläder, sedan ska jag även in i grannbutiken Grizzly, jag ska ju ha praktik där varje måndag hela läsåret. Så jag ska in och presentera mig och få lite information osv, är väldigt förväntansfull hiho! 
Vad som händer senare ikväll vet jag inte än, det är sånt som märks. Ska ialla fall ta en dusch innan jag drar iväg någonstans, haha om jag nu gör det, men antagligen. 
Skriver mer senare när jag har något vettigt att leverera ;) 
KISSES
 
Flumbild på mig och Robin, tagen under sommarlovet.... vill ha tillbaka allt :(
 

5 things'

Gör dig irriterad

1. Dryga människor.
2. När någon tar ens saker.
3. Folk som ljuger.
4. När man man försöker få tag i någon och personen inte svarar.
5. När min mobil har damp......................
 
Gör dig gald

1. Bra musik på höööög volym.
2. Att träffa kompisar som man mår bra utav.
3. God mat haha.
4. Spontanta överraskningar
5. När något man längat efter händer.
 
Du gjort idag
 
1. Gått i skolan.
2. Träffat kompisar.
3. Handlat.
4. Städat.

all around we go'

Hola! Kom precis hem typ haha :( Nej men dagen har varit bra! Böjade klockan tio, förra veckan började vi med gelénaglar, så det har vi tränat på idag, gick rätt okej. Efter det var det lunch sen rullade schemat på rätt fort. 
Jag kom hem runt 2 någon gång, somnade i soffan sen ringde Basse och ville bli hämtad så jag agerade taxi hiho. Var med honom och fler innan jag drog mig hemmåt.
Sedan kom även Robin och Phille så var ute med dom ett tag.

Imorgon är det redan Torsdag, har inte veckan gått sjukt fort eller?! enligt mig iallafall. 
Just det, på fredag ska jag även ner till min nya praktik plats där jag kommer vara varje måndag hela 2an  mer om det i ett annat inlägg!

Har inga bilder från idag, så laddar upp ett klipp + bilder från i helgen tror jag det var.
(glöm inte att ändra till HD-kvalle på klippet)
 

 
 
 

kungen är här'

Lite onödig uppdatering egentligen, men tänkte bara säga att Kungen och Drottningen är här! Mitt på våran skolgård hehe.
 
 
 

5 saningar'

Har inget att göra, kan inte sova, så here we go!

1. Jag älskar att ligga i sängen.
2. Jag hatar att städa, även om jag älskar när det är rent så hatar jag att göra det rent.
3. Vissa dagar klarar jag mig inte utan musik, så jag har alltid mina hörlurar med mig, vart jag än går.
4. Jag saknar att vara i stallet och hålla på med hästar.
5. Jag sminkar mig nästan aldrig längre.
 

i can rock your world'

Tjena! Vet att domdär bilderna + texten jag skrev om i förra inlägget typ aldrig kom upp haha... Ber om ursäkt!
Nej men ligger just i sänge, ska glo på film, sen somna. Börjar kvart över 8 imorgon med svenska, hoppas att dagen flyter på rätt fort. Slutar runt 2 någon gång, så det är ju ingen speciellt jobbig dag! 

Vet att uppdateringen i prinicp är skitdålig... Tråkig och slarvig, har aldrig något kul att skriva om :/ Jaja.... hoppas det blir bättre! 
G'night.
 
 
 
 
 

RSS 2.0